Rainbow Loom Finland/
Oy Sasima Ab
Masalantie 410, 02430 Masala
info@rainbowloomfinland.fi

Usein Kysytyt Kysymykset

Ole ystävällinen ja lue UKK-osiomme ennen viestin lähettämistä.

Onko tuotteillanne palautusoikeutta?
Tuotteilla on kuluttajalainsäädännön mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja ehjässä alkuperäispakkauksessa.
Kauanko toimitus kestää?
Kaikki sivuillamme olevat tuotteet löytyvät suoraan varastostamme. Postitamme tilaukset tulojärjestyksessä. Saat postiisi kuittauksen, kun paketti on lähtenyt varastostamme postin kuljetettavaksi. Tilaukset lähtevät varastostamme 1-3 arkipäivän kuluessa. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
Mikä on toimitusmaksunne?
Alle 50 euron tilauksista perimme 4,90€ toimitusmaksun. Yli 50€ tilaukset toimitetaan toimitusmaksutta.
Mitkä ovat maksutapanne?
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Rainbow Loom Finland-verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo, Nordea, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, luottokortit, sekä Klarna-lasku ja Klarna-tili. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta (ent. Suomen verkkomaksut). Voit myös maksaa ennakkoon tilisiirrolla tai PayPal -maksupalvelussa (tiliä ei tarvita). Varastomyymälässämme maksutavat ovat käteinen sekä yleisimmät maksukortit.
Ovatko Rainbow Loomit turvallisia?
Kyllä. Kun ostat Rainbow Loom -tuotteen, voit olla varma siitä, etteivät ne sisällä vaarallisia haitta-aineita ja siitä, että ne ovat kaikin puolin turvallisia lapsellesi. Rainbow Loomin valmistaja testauttaa tuotteet säännöllisesti, lisäksi tuotteet on tarkastettu Suomen tullilaboratoriossa.

Lähetä sähköpostia meille

* = Pakollinen kenttä.

Antamalla vastauksen todistat, ettet ole hakurobotti. Vinkkinä vastaukseen ensimmäinen kirjain on H.