Usein Kysytyt Kysymykset

Ole ystävällinen ja lue UKK-osiomme ennen viestin lähettämistä.

Onko tuotteillanne palautusoikeutta?
Tuotteilla on kuluttajalainsäädännön mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja ehjässä alkuperäispakkauksessa. Ilmoitathan palautuksesta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen info@rainbowloomfinland.fi, niin saat ohjeet palautukseen. Huomioithan, että Posti on lyhentänyt säilytysaikaa. Pakettien säilytysaika Postilla on yksi viikko. Perimme noutamattomista tilauksista 15 euron (sis. alv 24%) maksun. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen sen jälkeen, kun se on lähetetty, tulee sinun noutaa lähetys postista ja palauttaa se meille takaisin Postin asiakaspalautuksena.
Kauanko toimitus kestää?
Kaikki sivuillamme olevat tuotteet löytyvät suoraan varastostamme. Postitamme tilaukset tulojärjestyksessä. Saat postiisi kuittauksen, kun paketti on lähtenyt varastostamme postin kuljetettavaksi. Tilaukset lähtevät varastostamme 5-7 arkipäivän kuluessa. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
Mikä on toimitusmaksunne?
Alle 50 euron tilauksista perimme 4,90€ toimitusmaksun. Yli 50€ tilaukset toimitetaan toimitusmaksutta.
Mitkä ovat maksutapanne?
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Rainbow Loom Finland-verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo, Nordea, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, luottokortit, sekä Klarna-lasku ja Klarna-tili. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta (ent. Suomen verkkomaksut). Voit myös maksaa ennakkoon tilisiirrolla tai PayPal -maksupalvelussa (tiliä ei tarvita). Yritysten, koulujen ja yhdistysten on mahdollista tilata tuotteet laskulla, johon lisätään 6 euron laskutuslisä. Varastomyymälässämme maksutavat ovat käteinen sekä yleisimmät maksukortit.
Ovatko Rainbow Loomit turvallisia?
Kyllä. Kun ostat Rainbow Loom -tuotteen, voit olla varma siitä, etteivät ne sisällä vaarallisia haitta-aineita ja siitä, että ne ovat kaikin puolin turvallisia lapsellesi. Rainbow Loomin valmistaja testauttaa tuotteet säännöllisesti, lisäksi tuotteet on tarkastettu Suomen tullilaboratoriossa.
En ole saanut vahvistusta/seurantakoodia tilauksesta?
Mikäli ette saanut vahvistusta tai seurantakoodia tilauksesta, suosittelemme tarkistamaan oman sähköpostin roskapostikansion. Jos viestiä ei löydy roskapostikansiosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info[a]rainbowloomfinland.fi